Трейлер і постери українського фільму «Король Данило»

18 вересня 2018,  00:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Invert Pictures представила офіційний трейлер історичного бойовика «Король Данило», який зняв режисер Тарас Химич.

Події кінокартини будуть розвиватися в 13 столітті і розкажуть історію князя Данила Галицького, роль якого виконує Сергій Ярмошенко.

Офіційний опис фільму «Король Данило»:

1238 рік. Князь Данило зі своїм братом Васильком нападають на прикордонний замок таємного ордену. Завдяки своїй винахідливості Данило захоплює магістра в полон. Останній переконує князя стати його союзником в боротьбі з могутнім ворогом зі Сходу. Хан Батий нападає на Русь і знищує Київ, як і попереджав магістр. Починається мобілізація і створення міст-фортець. Таке рішення не подобається галицьким боярам, вони готові домовитися з ханом заради спокійного ведення власних справ. Хан Батий не поспішає продовжувати наступ, у нього інший план. У цей момент приїжджає магістр з пропозицією від Папи Римського, а Хан Батий висилає князеві ультиматум. Данило несподівано для всіх вирішує особисто їхати до хана на переговори. Незважаючи на великі випробування, доля посміхнулася Данилу, і він повертається додому живим...

Нижче ви можете побачити персональні постери з головним героєм князем Данилом, його братом Васильком (Юрій Вихованець), найманим вбивцею Ульвом (Роман Муць), боярином Гордієм Мстиславовичем (Олег Сікиринський) та Ханом Батиєм (Рінат Хайруллін).

Прем'єра фільму «Король Данило» відбудеться цієї осені, 22 листопада.

2085 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: