Кріс Еванс і Том Голланд відправляться у новому фільмі в минуле століття

10 вересня 2018,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Кріс Еванс і Том Голланд возз'єднаються в драматичному трилері «The Devil All the Time».

Фільм «The Devil All the Time» («Диявол всього часу») буде екранізацією роману Дональда Роя Поллока, чиї події розгортаються в сільській місцевості південних штатів Огайо і Західної Вірджинії в період з кінця Другої світової війни до 1960-х років та слідують за привабливими і дивними персонажами.

Протагоністом картини буде Віллард Рассел, чия дружина знаходиться на смертному одрі. Він відчайдушно бажає її врятувати, тому звертається до молитви, яка вимагає жертвоприношення.

Журнал Empire повідомляє, що Голланд втілить його сина Арвіна, над яким знущалися в школі, після чого він виріс молодим чоловіком, який знає, коли потрібно діяти.

Еванс виконає в цій історії роль корумпованого місцевого шерифа.

Компанію їм складуть Роберт Паттінсон і Міа Васіковська, які раніше зіграли разом в арт-хаусних фільмах «Зоряна карта» і «Дівиця».

П'ятим офіційно підтвердженим членом каста виступає Трейсі Леттс, який у минулому році з'явився в двох номінованих на «Оскар» картинах «Леді Бьорд» і «Секретне досьє».

Режисером екранізації є Антоніо Кампос. На його рахунку є як повнометражні фільми «Випускники» та «Крістін», так і серії серіалів «Каратель» та «Грішниця».

У наступному році Еванс і Голланд повернуться в своїх супергеройських образах Капітана Америка та Людини-павука в блокбастері «Месники 4», після чого Голланд зіграє у своєму другому сольнику «Людина-павук: Далеко від дому».

Прем'єра трилера «The Devil All the Time» очікується у 2020 році.

14571 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: