Фінальний трейлер та нові кадри «Лускунчик і чотири королівства»

5 вересня 2018,  00:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два місяці до прем'єри нового сімейного фентезі «Лускунчик і чотири королівства» студія Disney поділилася його фінальним трейлером, який по духу нагадує «Алісу в Країні чудес».

«Лускунчик і чотири королівства» розповість історію дівчинки Клари (Маккензі Фой), яка найбільше хоче відшукати унікальний ключ, що відкриває шкатулку з безцінним подарунком. Золота нитка, яку дає їй хрещений батько Дроссельмейєр (Морган Фріман) на щорічній різдвяній вечірці, приводить її до цього ключа, але він тут же зникає в загадковому паралельному світі. Відправившись туди, Клара зустрічає солдата на ім'я Філліп (Джейден Фовора-Найт), банду мишей та добрих регентів, які правлять в трьох королівствах: Країні снігів, Країні квітів та Країні солодощів. Клара і Філліп повинні відправитися в зловісне четверте королівство, дім тиранки Матусі Жигонь (Хелен Міррен), щоб добути ключ і повернути гармонію в усі світи.

Регентів трьох королівств втілюють Кіра Найтлі, Еухеніо Дербес та Річард Е. Грант. Також у фільмі з'явиться український артист балету Сергій Полунін.

Нижче ви можете побачити нові кадри та груповий український постер майбутньої діснеївської казки. Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею і побачити інші кадри.

Дивіться також другий український трейлер «Лускунчик і чотири королівства».

В кінотеатри фентезі Лассе Галльстрема прибуде 1 листопада.

2467 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: