«Танці з зірками» покинули одразу дві пари

3 вересня 2018,  01:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слава Камінська з гурту «Не ангели» другий раз не змогла вийти на паркет «Танців з зірками» у зв'язку з травмою спини і була дискваліфікована.

Згідно з міжнародними правилами танцювального шоу «Танці з зірками», якщо учасник не виходить і не танцює два ефіри, то він покидає проект. Так і трапилося зі Славою, яка ще до першого ефіру сильно травмувала свою спину і хребет.

Тиждень тому вона зі своїм партнером Ігорем Кузьменко, який був чемпіоном минулого сезону, ще сподівалася, що зможе станцювати, але доктор сказав, що їй не можна навантажувати спину півтора місяця.

Перед оголошенням результатів голосування Слава виступила на шоу зі своєю новою піснею, під час якої вона сиділа на стільці перед гримувальним дзеркалом, а Кузьменко танцював навколо неї.

Ведучий Юрій Горбунов повідомив, що всі гроші, отримані каналом 1+1 від голосування за пару Слави, будуть перераховані на благодійність.

Другою парою, яка покинула проект під час другого прямого ефіру, стали співачка Злата Огневич і танцюрист Дмитро Жук.

Разом з ними в номінацію потрапили боксер Денис Берінчик і танцівниця Катерина Білявська, і судді вирішили врятувати боксера і дати йому ще один шанс розкритися.

Злата подякувала своїм прихильникам за підтримку і пообіцяла, що буде радувати в інших проектах.

Тепер за перемогу борються 12 пар: Маша Єфросиніна і Максим Леонов, Мішель Андраде і Женя Кот, Ігор Ласточкін і Ілона Гвоздьова, Леся Нікітюк і Максим Єжов, Павло Вишняков і Юлія Сахневич, Іраклі Макацарія і Яна Заєць, Микола Тищенко і Nana, Денис Берінчик і Катерина Білявська, Руслан Сенічкін і Цибульська Яна, Аніта Луценко і Олександр Прохоров, Оксана Марченко і Дмитро Чаплін та Павло Зібров і Марія Шмельова.

За кого з них ви вболіваєте? Пишіть імена своїх фаворитів у коментарях.

Третій прямий ефір «Танців з зірками» відбудеться у наступну неділю, 9 вересня, о 21:00 на каналі 1+1.

3007 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: