Фічуретка «Месники: Війна нескінченності» говорить про Таноса у Ваканді і складний вибір

31 серпня 2018,  16:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисери Ентоні і Джо Руссо розповідають в новій фичуретці блокбастера «Месники: Війна нескінченності» про те, як було складно вибрати тих героїв, яких Танос стер своїм клацанням.

Обережно, далі слідують спойлери щодо фіналу «Війни нескінченності».

Треті «Месники» завершуються прибуттям Таноса (Джош Бролін), озброєного усіма Камінням Нескінченності, в Ваканду, де його ранить Тор (Кріс Гемсворт), але асгардієць не встигає зупинити клацання, яке стирає половину населення всесвіту.

Продюсер Трінх Трен говорить у відео, що цей епізод був неймовірно важливим як для фільму, так і для світу MCU в цілому:

Коли Танос прибуває, ми хотіли зробити це найсильнішим моментом усіх часів.

Коли Танос з'являється в Ваканді, то Стів Роджерс (Кріс Еванс) веде в бій проти нього Месників, включаючи Чорну вдову (Скарлетт Йоханссон), Бакі (Себастіан Стен), Бойову машину (Дон Чідл), Багряну відьму (Елізабет Олсен) і Сокола (Ентоні Макі), а також їм допомагають Чорна пантера (Чедвік Боузман) і Окойе (Данай Гуріра).

Фічуретка показує, як знімалася ця непроста битва, включаючи сцени зі зникненням героїв після клацання.

Брати Руссо пояснюють, що для більш сильного ефекту вирішили знімати сцену зникнення героїв з точки зору тих персонажів, на яких це могло вплинути сильніше всього:

Що стосується нашого вибору [персонажів], яких Танос стирає своїм клацанням, то ми зробили акцент на те, як це вплине на історію кожного персонажа, на кого з них справить сильне враження. Першим йде Бакі Барнс, і це було знято з точки зору Капітана Америка. Ми бачимо, як Кеп спостерігає за тим, як Бакі зникає. Ми бачимо Окойе, чиєю головною місією в житті є захищати свого короля, і вона дивиться, як король зникає на її очах. Бачити реакцію персонажів в цій ситуації це дуже сильно.

Чия смерть при перегляді фільму вплинула на вас найбільше? Пишіть в коментарях. Спойлери дозволені.

Читайте нашу рецензію на «Месники: Війна нескінченності».

А щоб вам не було так сумно, дивіться також друге відео зі смішними дублями «Месники: Війна нескінченності», в якому актори весело танцюють у перерві між сценами.

7556 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: