Шоу «Гранд тур» завершило зйомки в Китаї

11 серпня 2018,  02:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 3 сезоні популярного автомобільного шоу «Гранд тур» Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд та Джеймс Мей будуть ганяти по дорогах Піднебесної.

Міжнародна передача «Гранд тур», яка з гумором розповідає про автомобілі й тестує їх у різних куточках нашої планети, відзначила прапорцем на своєму глобусі Китай, записавши там один із випусків 3 сезону.

Про завершення зйомок в китайському місті Чунцин повідомив у своєму Твіттері один із знаменитого тріо ведучих Джеремі Кларксон:

Нашу робота в Китаї завершено. Дякуємо за ваш прийом. Ми відмінно провели час, але чому мені не можна було взяти в поїзд дезодорант?

Туристи повідомляють, що на залізничних станціях в Китаї діють дуже суворі правила безпеки, як в аеропорту, так що у Кларксона могли конфіскувати дезодорант-аерозоль, оскільки він відноситься до категорії легкозаймистих речовин. Або працівник станції просто впізнав ведучого і вирішив залишити собі його дезодорант на пам'ять.

У свою чергу враженнями від поїздки в Піднебесну поділився Мей:

Дякую, Китай. Це було... [фотографія китайської вивіски з написом «Весела подорож»].

Очевидно, у нього ніхто не конфісковував предмети особистої гігієни.

Нижче ви можете побачити, як Кларксон в компанії Мея і Гаммонда обідає місцевої їжею в перерві між зйомками. Знімок був опублікований в офіційному Твіттері передачі.

Дивіться також кумедні закулісні фото 3 сезону «Гранд тур», на яких Кларксон обзавівся розкішними вусами та приміряв форму паркувальника.

Раніше знімальна команда даного автомобільного шоу відвідала Швецію, Шотландію, Уельс, Лондон, Детройт, Гонконг та Монголію.

Прем'єра 3 сезону «Гранд тур» очікується наприкінці року.

1606 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: