Перший погляд на Двейна Джонсона та Емілі Блант у «Круїзі по джунглях»

1 серпня 2018,  00:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney повідомила про початок знімального процесу свого наступного проекту «Круїз по джунглях», поділившись кумедним відео зі знімального майданчика, де з'являються виконавці головних ролей Двейн Джонсон та Емілі Блант.

«Ласкаво просимо в пригоду всього життя.»

Картина «Круїз по джунглях» буде натхненна однойменним атракціоном парку «Діснейленд» і перенесе глядачів в початок 20 століття, коли капітан човна Френк разом з молодою жінкою Лілі та її братом відправляються в небезпечну і повну пригод подорож по джунглях, щоб знайти міфічне дерево, яке володіє силою зцілення.

Капітана Френка грає Джонсон, а роль Лілі виконує Блант.

У першому закулісному відео (див. вище) Блант показує знімальний майданчик з освітленою гірляндами дорогою й говорить, що це буде «неймовірний фільм».

Тут її перериває Джонсон і починає порівнювати їх дует з Хамфрі Богартом та Кетрін ГепбернАфриканська королева»), Майклом Дугласом та Кетлін ТернерРоман з каменем»), Фредом Астером та Джинджер Роджерс, але останні «ніколи не були в джунглях», нагадує колезі Блант.

Після вони дуетом оголошують, що «Круїз по джунглях» буде «історією кохання», і починають посміхатися й обійматися, показуючи, що їх неприязнь була лише грою.

Компанію Джонсону і Блант у фільмі складуть актори Едгар Рамірес, Джессі Племонс, Пол Джаматті та Джек Вайтхолл.

Проект очолив режисер Жаума Кольет-Серра, відомий завдяки картинам «Повітряний маршал» та «Мілина».

У світовий прокат «Круїз по джунглях» прибуде 11 жовтня 2019 року.

Джонсона зараз можна побачити в кінотеатрах в екшені «Хмарочос».

3054 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: