Трейлер 5 сезону «Флеш» з Comic-Con

24 липня 2018,  03:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий спідстер опиняється в центрі уваги в трейлері 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш», який був створений спеціально для Comic-Con.

На початку року до команди Флеша (Грант Гастін) приєдналася загадкова дівчина Нора (Джессіка Паркер Кеннеді), яка так само вміє пересуватися на надшвидкостях, оскільки є дочкою Баррі і Айріс (Кендіс Паттон) з майбутнього. Але прибувши у наш час, Нора дізналася, що не може повернутися назад і застрягла в минулому з молодими батьками.

Відео розкриває, що у дівчини є темний секрет, який стосується майбутнього її сім'ї, і Баррі знає, що дочка щось приховує від нього.

Додивіться трейлер до кінця, щоб мигцем побачити нового суперлиходія Цикаду (зірка «Американського пирога» Кріс Клейн) і його кинджал у вигляді блискавки, який збирає життєву енергію тих, кого Флеш врятував за ці роки.

Також в майбутніх серіях повернуться Кейтлін (Даніель Панабейкер), Циско (Карлос Валдес), Гаррі (Томас Кавана), Джо (Джессі Л. Мартін), Сесіль (Даніель Ніколет) та Ральф (Хартлі Сойєр).

Теперішнє і майбутнє сім'ї Вестів-Алленів продовжить зіштовхуватися в новому сезоні «Флеша», який стартує 9 жовтня.

4067 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: