Трейлер супергеройського фільму «Шазам» з Comic-Con

22 липня 2018,  01:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з трейлером «Аквамена» студія Warner Bros. показала на конвенції Comic-Con дебютний трейлер супергеройського екшену «Шазам», який вийде на екрани слідом за сольником про Артура Каррі.

«Якщо хочеш врятувати світ, скажи чарівне слово.»

Сирота Біллі Бетсон (Ешер Енджел) потрапляє в чергову прийомну сім'ю, де знаходить близького друга в особі свого нового брата Фредді Фрімана (Джек Ділан Грейзер), який ходить на милицях. Захистивши одного разу Фредді від шкільних хуліганів, Біллі звертає на себе увагу Чарівника (Джимон Хонсу), який вирішує наділити хлопчика суперздібностями. Тепер за допомогою одного слова Біллі може перетворюватися на крутого дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай), який володіє суперсилою, вміє літати і є куленепробивним. Але в душі він залишається все тим же веселим тінейджером.

Роль головного лиходія цієї історії доктора Таддеуса Сівана виконує Марк Стронг, і трейлер показує їхню першу зустріч з Шазамом.

А на початку трейлера можна помітити відсилання до Бетмена і Супермена, які є кумирами Фредді і проживають у тому ж кіновсесвіті, що і Шазам.

В українські кінотеатри супергеройський фільм Девіда Ф. Сандберга прибуде у квітні 2019 року.

4291 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: