Нові трейлер і постер «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» з Comic-Con

21 липня 2018,  22:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно на конвенції San Diego Comic-Con був показаний офіційний трейлер фентезійної картини «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», нової глави чарівного світу Дж.К. Роулінг.

Чарівний трейлер відправляє нас назад у Гоґвортс, де молодий професор Дамблдор (Джуд Лоу) навчає юного Ньюта Скамандера (Джошуа Ши), як боротися зі своїми страхами.

Після нам показують Ґріндельвальда (Джонні Депп) з його промовами про перевагу чарівників над маґлами, вже дорослого Ньюта (Едді Редмейн), якого Дамблдор просить вистежити і зловити Ґріндельвальда, а також Тіну (Кетрін Вотерстон), Квіні (Елісон Судол), Якоба (Ден Фоглер) і Креденса (Езра Міллер) з його руйнівною силою.

Давня подруга Лета Лестранж (Зої Кравіц) говорить магозоологу, що він «ще не зустрічав монстра, якого б не зміг полюбити», а після Ньют разом зі своїм братом Тесеєм Скамандером (Каллум Тернер) б'ється з самим Ґріндельвальдом.

В кінці трейлер представляє легендарного алхіміка Ніколаса Фламеля (Бронтіс Ходоровскі), творця Філософського каменю з першого «Гаррі Поттера». Виглядає він не дуже, чим лякає Якоба, але виявляється дуже привітним чарівником.

В очікуванні нового трейлера в дубляжі, переглядаємо перший український тизер-трейлер «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

В кіно нове фентезі Девіда Йєйтса вийде восени, 15 листопада.

3091 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: