Джейсон Момоа відправляється на дно океану на першому постері «Аквамена»

17 липня 2018,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила перший офіційний постер свого фантастичного екшену «Аквамен», який розповість про становлення підводного супергероя у втіленні Джейсона Момоа.

«Дім кличе.»

Дебютний постер «Аквамена» показує Артура Каррі (Момоа) без обладунків, в земних штанях, але з пятизубцем, який дозволяє йому керувати морями, в руках.

«Аквамен», режисером якого є Джеймс Ван, буде передісторією «Ліги справедливості» й повідає про те, як син доглядача маяка дізнається, що його мати була королевою Атлантиди, і повинен відправитися туди, щоб захистити підводне королівство й стати лідером свого народу.

З «Ліги» ми дізналися, що Аквамен може бути як надзвичайно серйозним і брутальним, так і гумористом, і цей постер зроблений саме в такому оптимістичному ключі, а на вустах супергероя можна помітити усмішку.

Але на відміну від постерів попереднього сольника DCEU «Диво-жінка», де вся увага була на супергероїні, на цьому постері Артур зображений настільки маленьким, а численних мешканців океану тут так багато, що головний герой губиться на загальному тлі неосяжного океану. Що ви думаєте з цього приводу?

Офіційний трейлер «Аквамена» буде представлений в кінці тижня на конвенції San Diego Comic-Con, після чого ви одразу зможете подивитися його на нашому сайті.

В українські кінотеатри «Аквамен», де компанію Момоа складуть Ембер Герд, Ніколь Кідман, Патрік Вілсон, Віллем Дефо, Дольф Лундгрен та Яхья Абдул-Матін II, припливе у кінці року, 20 грудня.

2617 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: