Тизер-трейлер 11 сезону «Доктора Хто» представляє нових супутників і згадує Одинадцятого Доктора

16 липня 2018,  17:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC поділився тизер-трейлером 11 сезону культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який показує Тринадцяту Доктора та трьох її супутників.

«Нова Доктор Хто, нові друзі, нові пригоди.»

У торішньому різдвяному спецвипуску «Двічі у часі» Дванадцятий Доктор (Пітер Капальді) регенерував, і вперше в історії цей легендарний Володар часу перетворився на жінку.

Тринадцяту Доктора буде грати зірка «Бродчерча» Джоді Віттакер, яка вже готова зайняти свій пост у новому тизер-трейлері 11 сезону.

Тизер-трейлер показує трьох нових постійних персонажів серіалу Райана (Тосін Коул), Ясмін (Мандіп Гілл) та Грема (Бредлі Волш) за їх повсякденним заняттями: їжею, спілкуванням з друзями та читанням, як раптом час навколо сповільнюється, в повітрі з'являються блискавки, і кожен майбутній супутник Доктора помічає її краєм ока.

Разом з представленням нових героїв тизер-трейлер також нагадує нам про Одинадцятого Доктора (Метт Сміт) за допомогою рибних паличок і заварного крему та популярного британського коміксу The Beano.

Невже це натяк на те, що за духом тринадцята інкарнація Доктора буде схожа на Одинадцятого? Цілком може бути, оскільки у них є спільна любов до підтяжок та коричневих черевиків (дивись повний костюм Тринадцятої нижче).

Шоураннером нової ери «Доктора Хто» виступає творець «Бродчерча» Кріс Чібнелл, який прийшов на зміну Стівену Моффату.

Точна дата прем'єри 11 сезону поки не розкривається, але вона відбудеться в жовтні.

2234 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: