Енсел Елгорт возз'єднується з Кевіном Спейсі в ТБ-ролику «Клуб молодих мільярдерів»

12 липня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на торішні звинувачення Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях, в прокат продовжують виходити його «останні фільми», в числі яких біографічна драма «Клуб молодих мільярдерів».

«Де грань між невинною брехнею та сущим злом?»

«Клуб молодих мільярдерів» є рімейком однойменного фільму 1987 року і розповідає про групу багатих хлопців, які живуть у Лос-Анджелесі на початку 1980-х і вирішують провернути аферу, щоб розважитися й збільшити свої статки, але афера обертається смертельними наслідками.

Одного з цих хлопців втілює Енсел Елгорт, який у минулому році зіграв зі Спейсі в хітовому екшені Едгара Райта «На драйві», де його герой повинен був працювати на кримінального боса у втіленні Спейсі, щоб віддати йому борг.

В українському ТБ-ролику «Клубу молодих мільярдерів» (див. вище) персонажі цих акторів знову стикаються у ситуації, пов'язаної з грошима: амбітний герой Елгорта приходить до бізнесмена Спейсі з угодою на чверть мільярда доларів, а після персонаж Спейсі обіцяє хлопцям, що «їхні життя зміняться назавжди».

Разом з Елгортом та Спейсі в римейку Джеймса Кокса зіграють Терон Еджертон, Емма Робертс, Сьюкі Вотерхаус, Кері Елвіс, Біллі Лурд та Розанна Аркетт.

Також у фільмі з'явиться Джадд Нельсон, який виконував роль Елгорта в оригіналі.

Українська прем'єра «Клубу молодих мільярдерів» відбудеться наступного тижня, 19 липня. Чи збираєтеся ви дивитися його в кіно?

На сьогоднішній день фільм Кокса є останньою кінороботою Спейсі. Актор не повернеться в 6 сезоні «Карткового будиночка», а реліз його наступної картини «Гор» був скасований компанією Netflix, після того як актора звинуватили в сексуальних домаганнях.

2822 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: