Ванесса Кірбі стане сестрою Джейсона Стейтема в спін-оффі «Форсажу»

4 липня 2018,  02:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Корона» Ванесса Кірбі приєдналася до касту бойовика «Хоббс і Шоу», який є спін-оффом франшизи «Форсаж».

Кірбі знаходиться на фінальній стадії переговорів з приводу того, щоб зіграти з Двейном Джонсоном і Джейсоном Стейтемом у фільмі «Хоббс і Шоу», повідомив у вівторок журнал Variety.

Бойовик «Хоббс і Шоу» покаже, як агент дипломатичної безпеки США Люк Хоббс (Джонсон) об'єднується для своєї наступної місії з малоймовірним союзником — відомим злочинцем Декардом Шоу (Стейтем).

В цій історії Кірбі збирається втілити агента британської розвідки MI-5, яка також є сестрою Шоу. Ім'я її героїні поки не розголошується.

Автором сценарію спін-оффу виступає сценарист франшизи «Форсаж» Кріс Морган, а його режисером буде Девід Литч, який зняв екшени «Атомна блондинка» і «Дедпул 2».

Джонсон і Стейтем будуть продюсувати проект разом з продюсером «Форсажів» Нілом Моріцем.

Кірбі прославилася завдяки ролі принцеси Маргарет в хітовому британському серіалі «Корона». Ви також могли бачити її у фільмах «Еверест», «Геній» і «До зустрічі з тобою», а в кінці місяця актриса з'явиться в шпигунському бойовику «Місія неможлива: Фолаут» з Томом Крузом.

На наступному тижні Джонсон буде рятувати свою сім'ю з палаючої висотки в бойовику «Хмарочос», а Стейтем в серпні битиметься з гігантською доісторичною акулою в фільмі «Мег».

В кінотеатри «Хоббс і Шоу» увірвуться влітку 2019 року.

6300 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: