У «Фантастичних звірях 2» з'явиться родичка Белатриси Лестранж

30 червня 2018,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійний фільм «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» представить нову темну чарівницю, яка є родичкою відомої відьми Белатриси Лестранж.

На єдиному офіційному кадрі сіквела «Фантастичних звірів», де показаний головний лиходій спін-оффу Поттеріани Ґеллерт Ґріндельвальд (Джонні Депп), також зображена загадкова відьма в чорному пальто.

Звуть її Вінда Розьє, і вона є представницею знаменитої чистокровної сім'ї Розьє, з якої походить Друелла Блек, мати трьох сестер Белатриси, Нарциси та Андромеди з «Гаррі Поттера».

В Гогвортсі Вінда імовірно навчалася на факультеті Слізерін, як і більшість Розьє.

Будучи давнім родом, схибленим на чистоті чарівної крові, Розьє відомі своєю лояльністю до темних мистецтв, і в часи Першої і Другої магічних воєн, коли лорд Волдеморт хотів очолити чарівний світ, були смертежерами. А до Волдеморта, коли найнебезпечнішим темним чарівником був Ґріндельвальд, Вінда була на його боці.

Роль Вінди виконає французько-англійська актриса Поппі Корбі-Туч, чия фільмографія включає в себе серіал «Члени королівської сім'ї» і фільм «Уна».

Також в сіквелі з'явиться молодий Альбус Дамблдор (Джуд Лоу) і повернуться Ньют (Едді Редмейн), Тіна (Кетрін Вотерстон), Якоб (Ден Фоглер), Квіні (Елісон Судол), Креденс (Езра Міллер) і Серафіна (Кармен Еджого).

Українська прем'єра фентезі Девіда Єйтса «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», чий дубльований тизер-трейлер дивіться нижче, відбудеться 15 листопада.

18205 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: