Саллі Гокінс, Девід Тьюліс і Біллі Пайпер зіграють у фільмі Крейга Робертса

29 червня 2018,  16:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Для своєї другої режисерської роботи Крейг Робертс дістав іменитий каст, куди увійшла зірка оскароносного фентезі «Форма води» Саллі Гокінс.

На честь початку зйомок, які пройдуть в Уельсі, стало відомо, що разом з номінанткою на «Оскар» Гокінс у фільмі Робертса «Eternal Beauty» також зіграють Девід ТьюлісГаррі Поттер», «Диво-жінка») і Біллі ПайперДоктор Хто», «Страшні казки»).

Компанію їм складуть Пенелопа ВілтонАбатство Даунтон», «Доктор Хто»), Еліс ЛоуРаз! Два! Три! Помри!», «Типу круті лягаві»), Морфідд КларкГордість і упередження і зомбі», «Патрік Мелроуз») Роберт П'юГра престолів», «Господар морів: На краю Землі»), пише The Hollywood Reporter.

Романтична драма «Eternal Beauty» («Вічна краса») розповість історію про жінку на ім'я Джейн (Гокінс), яку залишили біля вівтаря. У неї трапляється зрив, і вона занурюється в хаотичний світ, де стикаються любов (справжня і вигадана) і сімейні відносини.

Це буде друга режисерська робота Робертса після його дебюту «Просто Джим», номінованого на премію BAFTA.

В майбутньому він також з'явиться в байопіку «Толкін», який розповість про молоді роки автора «Володаря кілець» Дж.Р.Р. Толкіна.

На екрани «Eternal Beauty» вийде в 2019 році.

1946 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...