Актори серіалу «Пагорб одного дерева» возз'єднаються в різдвяному фільмі

17 червня 2018,  19:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишні мешканці Три Гілла готуються до спільного Різдва: Гіларі Бертон, Денніл Еклс, Роберт Баклі і Ентвон Теннер зіграють разом у різдвяному фільмі «The Christmas Contract».

Телеканал Lifetime вирішив возз'єднати четвірку зірок культової молодіжної драми «Пагорб одного дерева» у святковій кінокартині «The Christmas Contract», повідомляє журнал EW.

«The Christmas Contract» («Різдвяний контракт») буде слідувати за Джолі (Бертон), яка повертається додому в Луїзіану вперше після свого хворобливого розриву з Фостером (Хантер Бурк з серіалу «Кігті»). Але коли Джолі дізнається, що її колишній привезе додому свою нову дівчину, її краща подруга Наомі (Еклс) пропонує Джолі привезти з собою Джека (Баклі), брата Наомі. Джолі, яка працює веб-дизайнером, не впевнена щодо цього плану, тому юрист Наомі створює різдвяний контракт, щоб кожен з них отримав від цієї операції: Джек погоджується прикинутися новим хлопцем Джолі, якщо вона допоможе йому зробити сайт для просування його нового роману. Але, зрозуміло, в їх чіткий план втручаються непередбачені обставини.

Роль Тэннера в цій історії поки не розголошується.

Сценаристом «The Christmas Contract» виступає Кессі Дойл, а режисером — Моніка Мітчелл, яка зняла новорічну мелодраму «Royal New Year's Eve».

Після відходу з «Пагорба одного дерева» в 2009 році Бертон зіграла в серіалах «Білий комірець», «Анатомія пристрасті» і «Смертельна зброя». А разом з Еклс вона з'явилася у різдвяній комедії «Неслухняний або хороший».

Еклс повернулася в цьому році на телеекрани в 13 сезоні серіалу «Надприродне», де склала компанію чоловікові Дженсену Эклсу.

Баклі зараз можна побачити в серіалі «Я — зомбі», де у нього постійна роль, а Теннер з'явився в двох серіях серіалу «Нерозкрита справа» і повернеться в 3 сезоні комедії «Чорний Ісус».

Прем'єра «The Christmas Contract» відбудеться на американському телебаченні грудні під час різдвяних свят.

3758 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: