Арнольд Шварценеггер і Майкл Фассбендер зіграють в бойовику «Кунг Ф'юрі»

17 лютого 2018,  20:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту фантастичного бойовика «Кунг Ф'юрі» приєдналися відомі голлівудські актори Арнольд Шварценеггер, він же Термінатор, і Майкл Фассбендер, він же Магніто.

Шварценеггер та Фассбендер з'являться разом в продовженні пригод суперкопа Кунга Ф'юрі, повідомляє сайт The Wrap.

Кінокартина стане сиквелом нашумілої короткометражки 2015 року про суперкопа з 1980-х, який відправляється в минуле, щоб убити найнебезпечнішого злочинця всіх часів – Кунг Фюрера Адольфа Гітлера.

В образі Кунга Ф'юрі на екрани повернеться Девід Сандберг, який також є сценаристом і режисером цього повнометражного сиквела.

Інтерфейс машини головного героя Hoff 9000 знову озвучить Девід Гассельхофф, а актриса Елені Янг постане в образі воїтельки Барбаріани.

Серед майбутніх проектів Шварценеггера значиться пригодницьке фентезі «Таємниця Печатки дракона: подорож до Китаю» з Джекі Чаном і три очікуваних сиквела популярних кінострічок: «Термінатор», «Король Конан» і «Трійнята».

Минулого року Фассбендер зіграв у екранізації комп'ютерної гри «Кредо вбивці», фантастичному горорі Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт» та детективному трилері «Сніговик». Актор повернеться у образі Магніто в новій частині пригод Людей Ікс «Темний фенікс».

Дати виходу у фільма «Кунг Ф'юрі» поки немає.

2243 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: