Промо і опис 14 серії 4 сезону «Флеш»

8 лютого 2018,  00:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 14 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш» представляє мета-людину, що грає музику кантрі.

Обережно, якщо ви ще не подивилися 13 серію 4 сезону «Флеша», далі ви можете знайти СПОЙЛЕРИ.

Баррі (Грант Гастін), який нарешті опинився на волі, разом з Ральфом (Хартлі Сойєр) відправляється на пошуки нової мета-людини, щоб до нєї не добрався Мислитель, чия свідомість тепер оселилася в голові Бекі Шарп (Стефані Бірд).

Цією мета-людиною виявляється дівчина зі здібністю створювати сильні звукові хвилі за допомогою своєї скрипки. І від зустрічі з нею у Баррі й Ральфа буде ще довго дзвеніти у вухах, показує промо-ролик.

Ім'я героїні та акторки, яка її втілює, поки не розголошується, але вона може виявитися жіночою версією суперлиходія Скрипаля (The Fiddler), який в коміксах DC був ворогом першого Флеша Джея Гарріка (Джон Веслі Шіпп).

Також в серії повернуться Кендіс ПаттонДаніель ПанабейкерКарлос ВалдесТомас КевенаДжессі Л. МартінКім Енгельбрехт та Деніель Ніколет.

Її режисером серії виступає Ральф Хемекер, який також працював над серіалами «Одного разу в казці» і «Легенди завтрашнього дня».

На серію «Subject 9» («Об'єкт 9») доведеться чекати цілих три тижні — її прем'єра відбудеться 28 лютого за українським часом.

3579 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: