Рецензія на серіал «Щоденники вампіра»

2 січня 2010,  11:43 | Рецензії | Автор: Redder

Щоденник Степана Сальваторова:

5 травня: Приїхав у Містик Фоллс. За останні сто років тут все дуже змінилося. Ну а з іншого боку - де не так? Біржі-шміржі, лізінги-мізінги...Макдональдсів навкруги понабудували. Тут їх до речі чогось не видно, що не може не радувати.

Завтра знову піду до школи. А набридло як! Вдвадцяте в житті поступаю!

6 травня: Був у школі, загіпнотизував медсестру, змусив її (закреслено), а заодно й зареєструвати мене без медичної картки. Взагалі, гіпноз - не мій сильний бік, але тут усе пройшло гладко. На виході з медпункту зіштовхнувся з дівчиною, як дві краплі схожою на давно поховану Катерину. З виттям біг додому, зараз відпираю штани.

Як таке можливо?

Щоденник Оленочки Гілбертенко:

6 травня: Привед, дневничог! Чмафкі-лафкі! Сьогодні в школі познайомилася із симпатичним хлопчиком, він новенький, приїхав сюди нещодавно. Звати Стьопа, він дивно на мене дивиться на уроці біології. Напевно, переглянув «Сутінки» й уявляє себе Едвардом. Не буду з ним розмовляти ще три дні.

Щоденник Дімона Сальваторова:

6 травня: По дорозі в Містик Фоллс зголоднів, повечеряв парочкою на старому «фольксвагені». У крові було багато горілки, зараз лежу п’янючий в диміну. Заходив до Степана в гості, але той був переляканий, сидів у себе в кімнаті у одній спідній. Побачивши мене, застукав зубами, прошибив стіну й з криками «І ти, Брут!!!» полетів у ніч. Я завжди казав, що кров тварин погано діє на нас, вампірів. Пив би вже як всі, не виділявся.

Щоденник Степана Сальваторова:

7 травня: За мною стежать!!!! Тільки мирно відправився на цвинтар побачити знайомих, як наткнувся там на двійника Катерини! Згинь, нечиста! Потім, коли перший адреналін стік в черевики, ми познайомилися. Дівчисько звати Оленою, і вона думає, що я дурень, який думає, що він вампір. От дурна!

Щоденник Дімона Сальваторова:

7 травня: Походив по вулицях, покусав людей, пощипав дівчат за всяке. От що добре на початку 21 століття, так це воля вдач - усі ходять так, начебто чекають, щоб їх покусали й зґвалтували. У будь-якому порядку. Я поки почав з тупої дурки Вікі (несмачна, не сподобалася), і продовжив гламурною копією Періс Хілтон - Каролінки. Стьопа, схоже, у когось закохався, але на розпити не відповідає. Чорт із ним, от розважуся як треба й займуся справжньою справою - піду в склеп оживляти Катьку.

Щоденник Оленочки Гілбертенко:

9 травня: У дурних росіян День Перемоги, а я нарешті зустрілася із братом Стьопи! Він такий класний, схожий одночасно на Дікона Фроста й Олексія Чадова, така лапа!!! Хоча я звичайно люблю тільки свого Стьопу. А він сам, по-моєму, боїться свого старшого брата. Загалом, я ще подумаю.

Щоденник Дімона Сальваторова:

11 травня: Братан украй знахабнів!!! За безневинний жарт зі стиранням Каролінці пам'яті, він підсипав мені в кокс клофелін! Я вирубився, і він замкнув мене в якійсь комірці, сказав, що мені потрібно позбуватися від залежності, і пішов. Буду писати вірші.

Щоденник Степана Сальваторова:

14 травня: Козлина Дімон умудрився бігти! Він викинув у віконце своєї камери вірші про любов, Каролінка їх підібрала, прочитала, розридалася й прибігла його визволяти. У результаті вона лежить в шоці, мого племяша ховати будуть завтра, а свого ворона Дімон з'їв разом з пір'ям.

Зовсім дах з’їхав, панимашь.

Щоденник Дімона Сальваторова:

Для виправлення здоров'я випив три літри з несмачної Вікі. Захмелів, і сдуру перетворив її на вампіра. Багато танцювали під «Депеш Мод», билися подушками й били посуд. Почуваю себе набагато краще, бажання вбити Степана пройшло повністю. Я просто відгризу йому ноги.

Щоденник Оленочки Гілбертенко:

Боже мій, що коїться!!! Моя краща подружка Боня виявилася відьмою, у яку вселяється інша відьма, вона вміє підпалювати машини й левітувати пір'я! Краще б навпаки, можна було б займатися викраденнями й фіг би нас хто знайшов.

Нарешті до мене дійшло, що Стьопа з Дімоном вампіри. Це так сексуально.

Щоденник Степана Сальваторова:

Нарешті до Оленки дійшло, що я вампір. Схоже, вона перелякана до смерті. Я повинен з нею розстатися, інакше не стримаюся й відкушу їй горло.

Щоденник Оленочки Гілбертенко:

Мені потрібно розстатися зі Стьопою, інакше я за себе не відповідаю.

Щоденник Степана Сальваторова:

Так-так, точно, нам потрібно розстатися.

Щоденник Дімона Сальваторова:

Слухайте, ну ви дістали вже! Визначайтеся швидше!

Щоденник продюсера Леслі Моргенштайна:

А розстануться Степан з Оленочкою чи ні, і чи стане Дімон остаточно на темний бік Сили, ви дізнаєтесь 21 січня 2010 року, коли ми відновимо показ серіалу на каналі The CW! Чекати залишилося недовго!

Щоденник Реддера:

От не знаю, як вам, а мені даний серіал сподобався - це така собі поліпшена версія «Сутінків». Або, з огляду на те, що романи із серії «Щоденники вампіра» були написані ще в 1991 році, виходить, що це «Сутінки» - їхня погіршена версія. У кожному разі, подивитися варто - це не так беззубо, як пригоди Бели й Едуарда, але й не так хардкорно-суворо, як True Blood. Пол Весля (він же Павло Василевський), Ніна Добрєв та Ян Соммерхолдер грають бадьоро, з вогником. В цілому - цілком собі наш вибір.

1569 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: