Арнольд Шварценеггер і Джекі Чан за лаштунками фільму «Вій 2»

14 листопада 2017,  19:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Арнольд Шварценеггер і Джекі Чан возз'єдналися на зйомках пригодницької картини «Таємниця Печатки дракона: Подорож до Китаю».

Офіційний синопсис фільму «Таємниця Печатки дракона: Подорож до Китаю», також відомого як «Вій 2: Подорож до Китаю», який буде сіквелом фентезі 2013 року «Вій»:

Англійський мандрівник Джонатан Грін отримує від Петра Першого замовлення на виготовлення карт Далекого Сходу Росії. Йому знову доведеться піти у довгий шлях, повний неймовірних пригод, який приведе його до Китаю. Картограф зіткнеться з масою запаморочливих відкриттів, несподіваних зустрічей з дивовижними істотами, китайськими принцесами, майстрами смертоносних бойових мистецтв і самим Лун-Ван, Царем усіх драконів. Що може бути небезпечніше, ніж подивитися в очі Вію? Хіба що зустрітися з ним знову... Що цього разу виявиться сильніше — непохитний скептицизм вченого або стародавня чорна магія, що вже давно захопила владу на Східних землях?

Роль Гріна виконує Джейсон Флемінг, а також в даній пригоді компанію йому складуть Шварценеггер і Чан, на яких можна помилуватися за лаштунками картини «Таємниця Печатки дракона: Подорож до Китаю» на п'ятірці цікавих знімків, розташованих нижче.

Шварценеггер тут грає капітана Джеймса Кука, видатного британського дослідника і картографа, а Чан — Майстра, з яким Кук зустрінеться в Китаї. Ім'я цього загадкового персонажа не розголошується, тому можна припустити, що саме він виявиться Лун-Ван, Царем усіх драконів.

Це буде перша спільна кіноробота двох легендарних акторів з часів «Навколо світу за 80 днів», тобто з 2004 року.

Як вам вони в таких колоритних образах?

Також у фільмі Олега Степченко, знявшого першого «Вія», з'являться Рутгер ХауерТой, хто біжить по лезу»), Чарльз ДенсГра престолів») і Мартін КлеббеПірати Карибського моря»).

Прем'єра пригодницького фентезі «Таємниця Печатки дракона: Подорож до Китаю» очікується у 2018 році.

4688 

1 коментар

Макс Стоялов

22 листопада 2017, 19:04

Поддерживал фильм информационно. 
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також:



Трейлер 3 «Вій»
3 січня 2014
Трейлер 3 «Вій»

Трейлер 2 «Вій»
22 жовтня 2013
Трейлер 2 «Вій»