Клер Фой стане новою Лісбет Саландер в сіквелі «Дівчини з татуюванням дракона»

14 листопада 2017,  17:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну героїню в детективному трилері «Дівчина, яка застрягла в павутині» втілить зірка серіалу «Корона» Клер Фой.

Голлівудська адаптація франшизи «Дівчина з татуюванням дракона» офіційно замінила Руні Мару на Фой, повідомляє Variety.

Режисером сіквела стане Федеріко Альварес, що зняв хоррори «Зловісні мерці» і «Не дихай», і він надзвичайно радий, що культову хакершу в його екранізації зіграє Фой:

Я не міг би відчувати ще більше радості з приводу того, що Клер взяла на себе культову героїню Лісбет Саландер. Клер володіє неймовірним і рідкісним талантом, і вона вдихне нове і хвилююче життя у Лісбет. Не можу дочекатися, щоб оживити цю нову історію для всього світу з Клер Фой в її центрі.

«Дівчина, яка застрягла в павутині» буде заснована на книзі Давіда Лагеркранца, яка стала продовженням трилогії «Міленіум» Стіга Ларссона. Картина розповість про те, як дівчина-хакер Лісбет Саландер і її друг, детектив-журналіст Мікаель Блумквіст, опиняються в павутині шпигунів, кіберзлочинців та корумпованих чиновників.

З заміною Мари навряд чи варто сподіватися, що в ролі Блумквіста повернеться Деніел Крейг, який зіграв цю роль у фільмі Девіда Фінчера.

Зйомки «Дівчини, яка застрягла в павутині» почнуться в січні, щоб встигнути до осінньої прем'єри, і будуть проходити в Берліні і Стокгольмі.

Фой отримала всесвітню популярність завдяки втіленню королеви Єлизавети II в історичному серіалі від Netflix «Корона», за гру в якому отримала цього року «Золотий глобус» і Премію Гільдії кіноакторів США, а також номінації на премії «Еммі» і BAFTA. У грудні актрису можна буде побачити в кіно в біографічній драмі «Дихай» разом з Ендрю Гарфілдом.

У світовий прокат «Дівчина, яка застрягла в павутині» вийде 5 жовтня 2018 року.

2188 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: