Крістен Белл і Вілл Арнетт озвучать «Юні титани, вперед!»

13 листопада 2017,  11:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Голоси Крістен Белл і Вілла Арнетта прозвучать у фантастичному мультфільмі «Юні титани, вперед!».

Белл і Арнетт приєдналися до акторського складу повнометражного мультфільму, створеного на основі мультсеріалу від DC Entertainment і Cartoon Network «Юні титани, вперед!», повідомляє Variety.

В обох акторів є пристойний досвід в озвучуванні анімаційних персонажів: Белл відома завдяки ролі Анни в оскароносному «Холодному серці», а Арнетт є голосом Бетмена у франшизі «Лего. Фільм», який цього року отримав свій сольний спін-офф.

«Юні титани, вперед!» повідають про пригоди і звичайне життя супергероїв-підлітків Робіна, Кіборга, Старфаер, Рейвен та Бістбоя, яких, як і в мультсеріалі, озвучать Скотт Менвілль, Харі Пейтон, Хинден Волш, Тара Стронг і Грег Сайпс.

Ролі Белл і Арнетта поки не розголошуються.

Зараз Белл можна побачити в 2 сезоні серіалу «У кращому світі», а в кінці грудня на екрани вийде комедія «Дуже погані матусі 2», де вона зіграє разом з Мілою Куніс і Кетрін Хан.

Арнетт цього року також озвучив головних героїв мультфільму «Реальна білка 2» і нового сезону мультсеріалу «Кінь БоДжек» і з'явився в серіалі «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Світова прем'єра мультфільму «Юні титани, вперед!» очікується 27 липня 2018 року.

1894 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: