Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу розповіли про домагання Харві Вайнштейна

4 листопада 2017,  21:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу опинилися у довгому списку жінок, до яких чіплявся голлівудський продюсер Харві Вайнштейн.

Під час виходу на екрани фільму «Мінливості кохання», чия прем'єра відбулася в 1998 році, у Джолі стався «поганий досвід» з Вайнштейном в кімнаті готелю, коли він зробив на її адресу небажані рухи.

Актриса і режисер розповіла про це The New York Times:

У мене був поганий досвід з Харві Вайнштейном, коли я була молода, і після цього я вирішила, що ніколи не буду з ним працювати, і попереджала інших [дівчат], коли вони працювали з ним. Така поведінка щодо жінок є неприйнятно. ні в якій ситуації, ні в якій країні.

Схожий випадок стався і з Пелтроу, коли вона опинилася в готельному номері з продюсером, після того як отримала головну роль у фільмі «Емма». Актрисі тоді було 22 роки, і кіномагнат поклав на неї свої руки і запропонував їй масаж, згадує Пелтроу:

Я була дитиною, у мене був контракт, я була перелякана.

Актриса тоді зустрічалася з Бредом Піттом і повідомила йому про даний інцидент. На прем'єрі актор сказав Вайнштейну, щоб він більше ніколи не торкався до неї.

Після цього зателефонував продюсер Пелтроу і погрожував, щоб вона більше нікому про це на розповідала:

Я думала, що він мене звільнить. Він довгий час на мене кричав. Це було жорстоко.

Про домагання Вайнштейна стало відомо на початку жовтня, коли газета The New York Times опублікувала матеріал, в якому його звинувачувало вісім жінок, зокрема Ешлі Джадд.

З тих пір про домагання та зґвалтування, скоєні продюсером щодо них, розповіло більше 60 жінок зі світу кіноіндустрії, в числі яких Кара Делевінь, Роуз МакГоун, Ліна Хіді, Люпіта Ніонго, Єва Грін, Леа Сейду, Кейт Бекінсейл, Клер Форлані, Міра Сорвіно, Деріл Ханна, Розанна Аркетт, Азія Ардженто, Мінка Келлі і Лізетт Ентоні.

Після цих повідомлень дружина продюсера, актриса і модельєр Джорджина Чепман, вирішила подати на розлучення.

У коментарі People вона заявила:

Моє серце стискається, оскільки всі ці жінки зазнали величезного болю через ці непробачні дії. Тому я вирішила залишити свого чоловіка. Турбота про моїх юних дітей є моїм пріоритетом, і я прошу ЗМІ про особистий простір в цей час.

В світлі скандалу Вайнштейн був звільнений з посади співголови кінокомпанії The Weinstein Company, якою він керував разом з братом Бобом Вайнштейном з 2005 року.

Зараз продюсер перебуває під слідством Департаменту поліції Лос-Анджелеса у зв'язку з неодноразовими звинуваченнями в зґвалтуваннях.

2942 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...