Що показали сцени після титрів фільму «Тор: Рагнарок»?

3 листопада 2017,  03:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одна зі сцен після титрів супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» підводить до «Месників: Війна нескінченності».

Увага, далі слідує описання сцен після титрів «Тор: Рагнарок» в деталях і ЗІ СПОЙЛЕРАМИ, так що будьте обережні.

Перша сцена показує дрейфуючий в космосі корабель, куди після знищення Асгарда були евакуйовані всі його жителі, що залишилися в живих. Тор (Кріс Хемсворт) і Локі (Том Хіддлстон) стоять біля величезного панорамного вікна корабля, чиї розміри, варто відзначити, досить величезні, адже туди помістилися численні асгардійци, що вижили, як раптом перед ними виникає інший корабель, на фоні якого асгардійський ковчег виглядає крихтою.

Цей корабель пофарбований у золотий колір (а може і покритий шаром золота, хто знає), і хоча нам не показують його пасажирів, його розмір і золотий стиль, що нагадує костюм Таноса (Джош Бролін з «Вартових Галактики», дозволяє з упевненістю заявити, що на його борту сам Танос (до зустрічі з яким залишився всього один фільм — «Чорна пантера») і його Чорний орден, а то й ціла армія для захоплення всесвіту.

Не дивно, що Тор і Локі виглядають стривожено від майбутньої зустрічі з мешканцями зорельоту, що намалювався на їх шляху, яка напевно закінчиться погано для асгардійських богів, оскільки після неї Тор буде дрейфувати в космосі вже без корабля і свого народу, поки його не підберуть Вартові, як показав ексклюзивний тизер на конвенції D23 Expo.

Друга і остання сцена після титрів «Тор: Рагнарок», яку доведеться почекати, поки титри не пройдуть до самого кінця, знята в більш оптимістичному ключі і показує, що стало з Грандмайстром (Джефф Голдблюм) після піднятої Тором, Локі, Брюсом Беннером (Марк Руффало і Валькирією (Тесса Томпсон) революції на Сакаарі з метою її повалення.

Гранд-майстер опиняється прямо посеред звалища, де на початку фільму впав на планету Тор, і стикається віч-на-віч з її недружніми мешканцями. Залишившись без грошей і впливу, організатор гладіаторських боїв вітає своїх колишніх підлеглих з перемогою революції і, не втрачаючи свого оптимістичного настрою, пропонує всім разом йти святкувати.

Але не переживайте, навіть якщо вони не розділять його ентузіазму і візьмуть Грандмайстра в полон, він, швидше за все, заговорить їх до смерті. Адже він безсмертний, як і його брат Колекціонер (Бенісіо Дель Торо) з «Вартових Галактики». Так що цілком можливо, що ми його ще побачимо.

В український прокат «Тор: Рагнарок» вийшов 2 листопада. Ви можете знайти квитки на зручний для вас сеанс в нашій афіші.

«Месники: Війна нескінченності» прибудуть в кіно 3 травня 2018 року.

3970 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: