Бетані Джой Ленц приєдналася до «Анатомії пристрасті»

30 жовтня 2017,  15:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Пагорба одного дерева» Бетані Джой Ленц зіграє в декількох серіях 14 сезону «Анатомії пристрасті».

У світлі відходу з «Анатомії пристрасті» постійного актора Мартіна Хендерсона і повернення запрошеної зірки Ебігейл Спенсер до «Меморіальної лікарні Грей-Слоан», яка колись називалася «Сіетл Грейс», прибуде для мультисерійної арки Бетані Джой Ленц, повідомляє The Hollywood Reporter.

У скількох серіях з'явиться її героїня, яку зватимуть Дженні, не розкривається, як і те, в якій серії 14 сезону вона дебютуватиме. Але мінімум цих серій буде дві.

36-річна актриса дуже рада своїй участі в одному з найбільш довготривалих і популярних серіалів сучасності, про що написала в Instagram:

Я ТАК схвильована стати частиною цього чудового серіалу на деякий час. Це телевізійна установа, і я не можу бути більш вдячною, що мене запросили.

Для неї це вже друга подорож у Шондаленд. Раніше Ленц була членом оригінального каста серіалу «Пастка», але після зйомок пілотної серії її і Деймона Дейуба, з яким вони повинні були втілювати центральних персонажів, замінили.

Також Ленц буде не першою актрисою «Пагорба одного дерева», яка зіграє в «Анатомії пристрасті». У кінці 9 сезону для мультисерійної арки в цій медичній драмі з'явилася Хіларі Бертон.

Останніми роботами Ленц були серіали «Агенти Щ.И.Т.», «Американська готика» і «Колонія», а також актриса знялася в пригодницькому трилері «Вимагання».

Наступна серія «Анатомії пристрасті» вийде на екрани 3 листопада за українським часом.

3757 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: