Новий костюм Кабеля на зйомках «Дедпула 2»

6 жовтня 2017,  02:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джош Бролін повернувся на зйомки антигеройського екшену «Дедпул 2» у новому костюмі.

Мутант Кабель, який не тільки вправно б'ється, але і влучно стріляє, є одним з найбільш очікуваних персонажів сіквела торішнього «Дедпула». Особливо після серйозних тренувань Броліна для цієї ролі.

У серпні був представлений перший офіційний погляд на цього героя, який показав його техноорганічне око, біонічну руку і любов до великих гармат і плюшевих ведмедиків. Тоді він позував у футболці і штанях кольору хакі, але днями на знімальному майданчику «Дедпула 2» Бролін був помічений в обтягуючому його накачані м'язи біло-сірому костюмі з металевими вставками.

Його ліва рука була одягнена в зелену рукавичку, щоб після комп'ютерної обробки на її місці з'явилася кисть з металу.

Під час нічних зйомок костюм виглядав досить яскраво, подивимося, як він зміниться після обробки на комп'ютері.

А на цьому фото можна помітити частину арсеналу мутанта, так що Кабель тут точно не вийшов на прогулянку, а щоб комусь серйозно надерти дупу.

У вересні актор поділився у своєму Instagram чорно-білим знімком з собою в образі Кабеля, де він показує божевілля свого героя:

Кабельне порно. #cableinsanity #cableswole #cablepowered #cableporn

В образі балакучого найманця Вейда Вілсона в сіквелі повернеться Райан Рейнольдс. Також у фільмі зіграють Морена Баккарін, ТіДжей Міллер, Бріанна Хілдебранд, Зазі Бітц Стефан Капічич і Джек Кесі.

Українська прем'єра «Дедпула 2» відбудеться 31 травня 2018 року.

3400 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: