Планується п'ятий спін-офф «Гри престолів»

26 вересня 2017,  23:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO продовжує шукати ідеї для спін-оффів мегапопулярного фентезі «Гра престолів».

Наступним спін-оффом, чиї події будуть відбуватися в Вестеросі, займається сценарист і продюсер «Гри престолів» Брайан Когман, повідомляє Deadline.

Когман працює над «Грою престолів» з самого першого сезону і отримав за неї 2 премії «Еммі», так що у його спін-оффа є непогані шанси отримати потім зелене світло.

Про сюжет нового серіалу нічого не розкривається, але підтверджено, що він буде пріквелом.

Події чотирьох інших проектів, які зараз знаходяться в розробці каналу HBO, також будуть розгортатися до подій «Гри престолів». Сценарії до них пишуть Макс БоренштейнГодзілла», «Конг: Острів черепа»), Джейн ГолдманНадерти дупу», «Kingsman», «Люди Ікс»), Брайан ХелгелендТаємнича ріка», «Історія лицаря») і Карлі РейЗалишені», «Світ Дикого Заходу», «Божевільні»).

Подивимося, який з цих п'яти спін-оффів з'явиться на світ першим. Але не варто сподіватися, що після завершення «Гри престолів» HBO порадує нас одразу п'ятьма новими серіалами про Вестерос і його давні роди; у кращому випадку ми отримаємо один спін-офф після фінальної битви Дейнеріс, Джона і Серсеї з Королем ночі, щоб прощання з улюбленими персонажами не було занадто сумним.

Прем'єра фінального сезону «Гри престолів» відбудеться у другій половині 2018 року або аж у 2019 році.

1230 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: