Фан-арт тінейджера Грута від Віна Дизеля

25 вересня 2017,  02:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель з величезним нетерпінням чекає появи тінейджера Грута у супергеройському екшені «Месники: Війна нескінченності».

Весь фільм «Вартові Галактики 2» ми розчулювалися малюком Грутом, але тепер прийшов час тінейджера Грута, з яким, як показав Джеймс Ганн в сцені після титрів, буде не так-то просто. Перехідний вік, як ніяк. Але сподіваємося, що він не дуже завадить Вартовим у битві з лиходієм Таносом (Джош Бролін), який вміє кидатися астероїдами, згідно з першим тизером «Месників: Війна нескінченності», показаним на конвенції D23 Expo цього літа.

Тиждень тому Дизель, що озвучує Грута, незалежно від віку персонажа, поділився в Instagram фан-постером з тінейджером Грутом:

Бажаю вам грутівських вихідних...

Автором постера виступив Agent 22, який вирішив обрати для нього дуже драматичний слоган «Герої поляжуть». Хочеться вірити, що якщо сценаристи MCU і вирішать вбити когось з супергероїв, то в їх числі не буде Грута. Адже Вартові без нього не Вартові.

Разом з Грутом в прийдешньому супергеройському екшені братів Руссо повернуться Зоряний лицар (Кріс Претт), Гамора (Зої Салдана), Небула (Карен Гіллан), Дракс (Дейв Батіста), Ракета (Бредлі Купер) і Богомолиця (Пом Клементьефф).

Українська прем'єра фільму «Месники: Війна нескінченності» очікується 3 травня 2018 року.

1977 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: