Презентація трейлера та постера кримінального трилера «Межа»

14 вересня 2017,  19:55 | Статті | Автор: SpaceMonkey

14 вересня відбулася презентація довгоочікуваного офіційного українського трейлера та постера словацько-українського фільму «Межа». Кінострічка вже спричинила масу обговорень як в Україні, так і за кордоном.

«Межа» вже 6 тижнів лідирує у словацькому прокаті, встановивши рекорд ще після першого вікенду. Бокс-офіс фільму вже більший 1 млн 467 тис. євро, що є визначним показником для Словаччини!

Ще до свого офіційного релізу в Україні кінострічка виходить за «межі» традиційного промо та обговорення. Широкого резонансу фільм набув після нагороди за Найкращу режисуру в основній конкурсній програмі на одному з найвідоміших світових кінофестивалів — у Карлових Варах.

Сьогодні ми презентували офіційний трейлер і постер стрічки, і тим самим наблизили всю Україну до великої прем’єри і старту національного кінопрокату «Межі». Наш фільм має шалену популярність у словацьких глядачів. І, насправді, ми впевнені, що і українцям наше кіно дуже сподобається

каже продюсер фільму Андрій Єрмак

«Межа» зібрала аншлаги на закритому показі фестивальної версії стрічки в Одесі та презентації в Ужгороді. З особливим захопленням про кіно відгукуються Закарпатці. Адже «Межа» — це реальна історія, що відбувається саме на кордоні України і Словаччини:

Не дарма я його чекала. Одне з найсильніших вражень. Інші будуть дивитися фільм, а жителі нашого регіону бачать життя. Я дивилася на екран і бачила ті ж машини, які бачимо на кордоні постійно, тих же мужиків, які так само подають паспорти як на початку фільму (з грошима). Це фільм заснований на реальності, на реальності життя прикордонних регіонів. Дивитися однозначно. Дивитися і думати, якщо є мізки. А думати там є над чим !!! Грі акторів хочеться аплодувати стоячи. Я дуже давно не отримувала такого задоволення від перегляду фільму. Спасибі за це кіно!

ділиться враженнями на сторінці «Межі» в Facebook глядачка Наталія

Фільм «Межа» — це не просто копродукція. Це справжнє поєднання традицій, кіношкіл та професіоналів з різних країн, які зібралися, щоб створити щось унікальне і неповторне.

Так, «Межу» подивлюся. Тому що Римма Зюбіна в одному з інтерв'ю сказала, що це світовий рівень. Все-таки хочу подивитися, як я вийшов “на світовому рівні“ (усміхається.) Насправді, можу вам чесно сказати, що там, у «Межі», я сумлінно працюю, як і скрізь. Мені здається, що ось це нас і рятує наразі в деяких дивних проектах, з дивною драматургією, дивною літературою. У підході до роботи – наше прагнення зберегти себе у професії, не зраджувати її. Щоб не було соромно. І наскільки я був радий, коли на знімальному майданчику «Межі» побачив наших освітлювачів і фокуспулера (асистента оператора)! Я розумів, що все буде добре, і що на мені буде фокус, коли треба. Це радує, тому що ти знаєш, що вони професіонали, що вони не зрадять тебе в цей момент, що їм буде не байдуже. Ось це найголовніший пункт на сьогодні – щоб тобі було не байдуже те, що ти робиш

розповідає про фільм відомий український актор Станіслав Боклан

Додамо, що «Межа» має особливе музичне оформлення. Адже в ньому звучить відома словацько-українсько-польська народна пісня «Гей, соколи». Нещодавно її переспівала суперпопулярна словацька група I.M.T.Smile. А українську версію пісні під глибоким враженням від фільму виконав Олег Скрипка.

У стрічці знялися відомі українські актори: Станіслав Боклан, Римма Зюбіна, Олександр Піскунов, Володимир Геляс, Макар Тихомиров, Євген Лібезнюк, а також знамениті словацькі артисти: Томаш Машталір, Емілія Вашаріова, Анди Гриц, Зузана Фіалова та Крістина Канатова.

В кінотеатрах України «Межа» стартує з 16 листопада.

2304 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також:

Тизер «Межа»
11 липня 2017
Тизер «Межа»