«Загін самогубців 2» знайшов свого режисера

9 вересня 2017,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. доручила зйомки суперзлодійського екшену «Загін самогубців 2» Гевіну О'Коннору.

Біля керма сіквела популярного фільму 2016 року, в якому команда суперлиходіїв з коміксів DC буде знову рятувати світ, стане О'Коннор, пише Deadline.

Рішення було прийнято в середу, і режисер повинен був підписати контракт зі студією в найближчі дні, так що, схоже, пошуки заміни для Девіда Ейра, який вважав за краще замість «Загону самогубців 2» знімати «Сирени Готем-сіті», нарешті завершені.

О'Коннор вже співпрацював з Warner Bros. при створенні трилера «Аудитор», головну роль в якому виконав Бен Аффлек, і зараз готує його продовження.

Сюжет «Загону самогубців 2» тримається в секреті, але відомо, що О'Коннор прийшов в проект не на готову історію, а представив Warner Bros. свою ідею і тепер створить за нею сценарій разом з Ентоні Тамбакісом, з яким написав номінованого на «Оскар» «Воїна».

На роль режисера суперзлодійського сіквела кіностудія розглядала оскароносного Мела Гібсона і режисера «Мілини» Хауме Кольет-Серру, останній з яких вирішив замість другого «Загону» відправитися в «Круїз по джунглях» з Двейном Джонсоном.

Прем'єра «Загону самогубців 2» очікується у 2019 році.

1493 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: