Коли повертаються «Анатомія пристрасті», «Скандал» і «Як уникнути покарання за вбивство»?

9 вересня 2017,  02:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC за допомогою нового промо-ролика повідомив, що чекати на повернення серіалів «Анатомія пристрасті», «Скандал» і «Як уникнути покарання за вбивство» залишилося менше місяця.

«У нас є репутація.»

Новий промо-ролик «Анатомії пристрасті», «Скандалу» і «Як уникнути покарання за вбивство» швидко згадує знакові моменти минулих сезонів під провокативну пісню Тейлор Свіфт «Look What You Made Me Do» («Подивіться, що ви змусили мене зробити»).

В кінці відео з'являються три головні героїні цих популярних телевізійних драм — Мередіт Грей (Еллен Помпео), Олівія Поуп (Керрі Вашингтон) і Анналіза Кітінг (Віола Девіс), які цілеспрямовано йдуть у своє майбутнє. Вони вже точно зроблять усе, щоб підтримати свою гучну репутацію.

Серіали Шондаленда (тобто виробництва триразової номінанти на премію «Еммі» Шонди Раймс) продовжать виходити по четвергах, а до нас їх нові серії будуть доходити в п'ятницю.

Прем'єра 14 сезону «Анатомії пристрасті» і 4 сезону «Як уникнути покарання за вбивство» відбудеться 28 вересня.

«Скандал» зі своїм 7 і фінальним сезоном приєднається до них через тиждень, 5 жовтня. Відзначаємо ці дати в своїх календарях.

На який з даних серіалів ви чекаєте більше за інших? Пишіть в коментарях.

3196 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: