Новий погляд на Нумі Рапас в «Яскравості»

6 вересня 2017,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Семи сестер» Нумі Рапас втілює ельфійку в фентезійному екшені «Яскравість».

Кінокартина «Яскравість» показує альтернативний сучасний світ, в якому люди живуть пліч-о-пліч з орками, ельфами та іншими міфічними істотами в Лос-Анджелесі. Її події слідують за двома копами-напарниками — людиною Скоттом Вордом (Вілл Сміт) і орком Ніком Джейкобі (Джоел Едгертон). Вони повинні об'єднатися всупереч своїм відмінностям, щоб знайти небезпечну зброю, на яку полюють багато злочинців.

Для режисера Девіда Ейра «Яскравість» є першим фільмом після «Загону самогубців», і Рапас дуже сподобалося з ним працювати.

Не дивлячись на свій жанр, в інтерв'ю для IndieWire актриса акцентує увагу на тому, що у нової роботи Ейра є більше спільного з такими його реалістичними творами, як «Круті часи», «Тренувальний день» і «Патруль», ніж з фантастичним «Загоном»:

Ви дійсно можете відчути тут [інші фільми] Девіда, як «Круті часи», «Тренувальний день» і «Патруль», їхню грубість і відчуття автентичності. Це не чарівна наукова фантастика. Вона дуже реальна, просто в ній є орки і ельфи, і інші створіння не з цього світу. Думаю, це може бути абсолютно нова хвиля [в кінематографі].

Рапас додає, що фільм є алегорією на сучасну расову дискримінацію в США:

Це абсолютно новий всесвіт. Я прочитала сценарій і сказала: «О боже, це... Я не... Я ніколи такого не бачила, я ніколи навіть не мріяла про таке». Я виросла в Ісландії з ельфами, ми ніби як віримо в ельфів, а тут і ельфи, і орки, і люди-ящірки, і просто люди, які працюють поруч один з одним, живуть разом в ЛА, в сучасному ЛА, в центрі ЛА, місті кар'єристів.

Зараз актрису можна побачити на великому екрані в образі сімох сестер-близнючок у науково-фантастичному трилері «Сім сестер» (нашу рецензію на нього читайте тут).

Прем'єра «Яскравості» відбудеться 22 грудня на сайті Netflix.

3526 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: