Новий погляд на Ребекку Фергюсон в «Сніговику»

4 вересня 2017,  20:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В «Сніговику» Ребекка Фергюсон допомагатиме Майклу Фассбендеру ловити серійного вбивцю.

«З першим снігом починається перше серйозне завдання.»

Детективний трилер «Сніговик» є адаптацією однойменного роману відомого норвезького письменника Ю Несбе з його серії історій про детектива Гаррі Холе. У ньому Холе буде розслідувати загадкове зникнення молодої жінки, єдиною зачіпкою в якому стане залишений на місці злочину викрадачем червоний шарф жертви, обмотаний навколо шиї сніговика.

Головного героя кінострічки втілює оскарівський номінант Фассбендер, а Фергюсон, відома завдяки ролям у фільмах «Місія нездійсненна: Нація ізгоїв», «Дівчина у потягу» і «Життя», зіграє його помічницю Кетрін Бретт.

Новий кадр, представлений студією Universal, показує її задумливу героїню, яка укуталася в пуховик, на тлі нічних вогнів зимового міста. Підпис до фото передбачає, що для неї це буде перше серйозне завдання.

У трилері також зіграють Дж.К. Сіммонс, Вел Кілмер, Хлоя Севіньї, Шарлотта Генсбур, Джеймс Д'Арсі, Тобі Джонс і Джемі Клейтон.

Українська прем'єра «Сніговика», знятого режисером фільму «Шпигун, вийди геть!» Томасом Альфредсоном, відбудеться 26 жовтня.

1915 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: