В мережу потрапила офіційна назва фільму про Хана Соло

2 вересня 2017,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, безіменний спін-офф «Зоряних воєн» про Хана Соло буде називатися просто «Хан Соло: Зоряні війни: Історія».

Проект Lucasfilm, що розповість про пригоди молодого Хана Соло до четвертого епізоду і його зустріч з Люком і Леєю, імовірно піде за прикладом першого спін-оффу франшизи «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» і буде називатися «Han Solo: A Star Wars Story» («Хан Соло: Зоряні війни: Історія»), повідомляє Screen Rant.

Назва стала загальновідомою завдяки фотографіям нових фігурок LEGO з серії Microfighters, на яких було написано «Хан Соло: Зоряні війни: Історія». Також на них був водяний знак «Конфіденційно», так що твіт користувача Girl With The Staff разом з фото, розкрившим назву таємничого проекту світу, був вилучений згідно скарги правовласника.

Цілком логічно, що фільм про Соло буде називатися просто, без довгих підзаголовків, як у центральних епізодах франшизи, адже ім'я культового персонажа в поєднанні з «Зоряними війнами» — цього достатньо, щоб заманити глядачів.

Тим не менш, студія продовжує тягнути інтригу і поки не підтверджує назву спін-оффу. На сайті IMDb він нині називається «A Star Wars Story: Untitled Han Solo Film» («Зоряні війни: Історія: Безіменний фільм про Хана Соло»).

Режисером кінокартини виступає Рон Ховард, який минулого місяця поділився двома інтригуючими відео зі знімального майданчика.

Головну роль в цій історії зіграє Олден Еренрайк. Компанію йому складуть Емілія Кларк, Вуді Харрельсон, Дональд Гловер і Тенді Ньютон.

Проект нещодавно покинув Майкл К. Вільямс через конфлікт графіків. Ховар затіяв перезнімання з його персонажем, але робота над фільмом «Курорт для нирців на Червоному морі» не дозволила Вільямсу взяти в них участь.

Українська прем'єра спін-оффа про Соло очікується 24 травня 2018 року.

1484 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: