Що Серсея насправді думає про Дейнеріс?

1 вересня 2017,  02:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Ліна Хіді розкрила, що її Серсея дійсно думає про Дейнеріс.

У фінальній серії 7 сезону «Гри престолів» відбулася довгоочікувана зустріч двох ключових королев Вестероса: нинішньої королеви Семи королівств Серсеї Ланністер і Дейнеріс Таргаріен (Емілія Кларк), Матері драконів, що прибула на рідні землі, щоб забрати те, що належить їй по праву народження — Залізний трон.

Як і очікувалося, обидві жінки були не в захваті від того, що змушені укладати перемир'я, але якщо Дені бачила своїми очима армію мертвих і була готова йти на поступки, то Серсея, здається, зненавиділа свою конкурентку ще більше, коли побачила її на власні очі.

Хіді пояснила ставлення героїні до Дейнеріс в інтерв'ю для EW:

Вважаю, що [Серсея] миттєво відчуває заздрість до Дейнеріс, оскільки та красивіша і молодша за неї, а пророцтво говорить, що хтось молодший і красивіший займе її місце, тому я впевнена, що це було її першою думкою. А Тіріон є її правицею, так що вона не може стати гіршою в очах [Серсеї].

Актриса має на увазі пророцтво, почуте нами у флешбеку 5 сезону, коли лісова чаклунка Меггі Жаба сказала юній Серсеї, що вона не вийде заміж за принца, а вийде заміж за короля й деякий час буде королевою, а потім прийде хтось молодший і красивіший, щоб скинути її і забрати у неї все, що їй дорого. І Мати драконів цілком підходить під цей опис.

Щодо брехні Серсеї Дейнеріс і Джону Сноу (Кіт Харінгтон) з приводу того, що вона буде битися з ними проти Короля ночі, хоча сама планує встромити ножі в їхні спини, актриса говорить наступне:

Думаю, її брехня буде шокуючою. Вона така стерва. Вона нікого не прощає.

На відміну від своєї королеви Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) вирішив стримати слово і відправився воювати на Північ пліч-о-пліч з заклятими ворогами Ланністерів — Старками і Таргарієнами. Серсея одразу записала його в зрадники, так що тепер її варто побоюватися не тільки ворогам, а й улюбленому брату (обом братам).

Що про союз Джона і Дейнеріс і про ту еротичну сцену думають Харінгтон і Кларк, читайте тут.

3790 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: