Обі-Ван Кенобі отримає свій особистий спін-офф

18 серпня 2017,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступний спін-офф «Зоряних воєн» розповість про Обі-Ван Кенобі.

Студія Lucasfilm планує розширити всесвіт «Зоряних війн» фільмом про легендарного джедая Обі-Вана, повідомляє The Hollywood Reporter.

Проект поки знаходиться на ранній стадії, і у нього ще немає сценарію, тому про сюжет залишається лише здогадуватися.

Тим не менш, студія вже веде переговори з режисером Стівеном Долдрі, щоб він став біля керма цього спін-оффу.

Долдрі був тричі номінований на премію «Оскар» за кінокартини «Біллі Елліот», «Годинник» і «Читець», а зараз він є виконавчим продюсером серіалу «Корона», що претендує у цьому сезоні на 10 премій «Еммі».

Фільм про джедая, якого в оригінальній трилогії втілював Алек Гіннесс, а в трилогії-приквел – Юен МакГрегор, є лише одним з декількох спін-оффів «Зоряних воєн», над якими нині працює Lucasfilm. Зараз Рон Ховард знімає історію про молодого Хана Соло, а також по особистій кінокартині можуть отримати Йоду і Боба Фетт.

Персонаж, який тренував спершу Енакіна Скайвокера, а після і Люка, поки не був убитий Дартом Вейдером, є одним з ключових героїв франшизи, створеної Джорджем Лукасом.

За роль Обі-Вана в «Зоряних війнах» 1977 року Гіннес навіть був номінований на «Оскар». Актора вже давно немає в живих, але минулого року своє бажання повернутися в образі цього джедая на великий екран висловив його послідовник МакГрегор, і у нього навіть є ідея щодо сюжету фільму:

Я б дуже хотів повернутися. Думаю, що є історія між «Епізодом III» і «Епізодом IV». Вважаю, що якщо вже знімати, так це фільм про Обі-Вана Кенобі. Фільм, який з'єднує мого Обі-Вана і Обі-Вана Алека Гіннесса. Я не знаю, скільки він провів в тій пустелі, але думаю, що десь двадцять або тридцять років.

Наступний фільм франшизи про далеку-далеку галактику — «Зоряні війни: Останні джедаї» — вийде на екрани 14 грудня.

1737 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: