Джеймс Ван повідав про підводні зйомки «Аквамена»

17 серпня 2017,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Аквамена» Джеймс Ван розповів про складнощі створення підводних сцен.

«Аквамен» повідає про сина доглядача маяка Артура Каррі, який дізнається, що його мати була королевою підводного царства, і відправляється в Атлантиду, щоб стати на чолі свого народу.

В силу особливостей сюжету створення даного фільму є справжнім викликом для режисера, але під час підводних зйомок сцен Ван прагне використовувати якомога менше спецефектів і якомога більше справжньої гри акторів.

У свіжому інтерв'ю для The Hollywood Reporter він сказав:

Технічно це дуже складний знімальний майданчик для роботи. Робота з водою і навіть створення сухих епізодів, щоб потім їх зробити мокрими, є дуже складними.

Ван пояснює, що навіть найпростіші сцени на суші мають безліч нюансів під водою:

Наш еквівалент сцени з двома людьми, які просто сидять і розмовляють, є суперскладним. Потрібно думати про ефекти, які накладаються на волосся, про те, як рухається їх одяг, як він плаває, на якому обладнанні ми це розміщуємо та інше.

Минулого тижня режисер поділився в Instagram двома прекрасними фото, як він написав «з офісу», на яких зображено океанський пейзаж і будиночок при маяку, куди переїхали зйомки.

В образі Артура Каррі на екрани повертається Джейсон Момоа, а компанію йому складуть Ембер Херд, Патрік Вілсон, Ніколь Кідман, Дольф Лундгрен, Віллем Дефо, Темуера Моррісон і Яхья Абдул-Марін II.

Українські глядачі вирушать у підводне царство «Аквамена» наступного року. Його прем'єра відбудеться 20 грудня 2018 року.

1429 

1 коментар

SpaceMonkey

18 серпня 2017, 01:06

Джеймс Ван поведал о подводных камнях подводных съемок «Аквамена» 
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: