Том Круз травмувався на зйомках «Місія: нездійсненна 6»

17 серпня 2017,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час виконання трюку на зйомках екшену «Місія: нездійсненна 6» Том Круз зламав щиколотку.

Знімальний процес «Місія: нездійсненна 6» призупинений на невизначений час, поки Круз повністю не одужає, повідомляє Variety. Цей хіатус може тривати від 6 тижнів до 3 місяців.

Режисер Крістофер Маккуоррі запевнив вчора в Twitter, що актор йде на поправку і затримка не вплине на нинішню дату виходу фільму:

Дякую вам всім за вашу підтримку і турботу. Том йде на поправку, а «Місія: нездійсненна 6» знаходиться на шляху до 27 липня 2018 року.

Круз відомий своїм ентузіазмом і любов'ю до втілення різних складних трюків. Наприклад, у попередній частині пригод агента Ітана Ханта «Місія нездійсненна: Нація ізгоїв» він літав на зовнішній частині літака, схопившись за його фюзеляж, а для «Мумії» він виконував трюки в нульовій гравітації, щоб аварія літака здавалася реалістичною.

Цього разу актор стрибав з даху однієї будівлі на інший, але повинен був не просто перестрибнути на другий дах, а недострибнути і врізатися в стіну, повідомляє режисер в інтерв'ю для Empire:

Він повинен був вдаритися в стіну будівлі. Це робить трюк динамічним. Він був у повній безпеці весь час. У нього була підкладка. Але сталося те, що потрібно координувати рухи Тома з рухами камери, а значить йому довелося це робити кілька разів. Під час четвертої спроби він врізався в будівлю трохи під іншим кутом і зламав щиколотку. Він знав, що щиколотка поламана в той момент, коли врізався в будівлю. Ви можете побачити це по його обличчю. У нас працювало 4 камери, ви можете побачити це на відео, що потрапило в інтернет.

Відео того, як це сталося, яким поділилася газета The Guardian, дивіться нижче.

Разом з Крузом у фільмі зіграють Ребекка Фергюсон, Генрі Кавілл, Саймон Пегг, Мішель Монахен, Вінг Реймс і Алек Болдуін.

Перший офіційний погляд на команду Ханта у шостому фільмі ви знайдете тут.

У світовий прокат «Місія: нездійсненна 6» вийде 26 липня 2018 року.

1564 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: