«Емоджі Муві» претендує на звання найгіршого фільму літа

17 серпня 2017,  02:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Критики і глядачі зненавиділи мультфільм «Емоджі Муві».

«Емоджі Муві», який в український прокат виходить тільки цього тижня, вже три тижні йде в кінотеатрах по всьому світу, і за цей час встиг заробити собі жахливу репутацію.

З 90 рецензій зарубіжних критиків на сайті Rotten Tomatoes позитивними виявилися лише 8%, що на 2% менше, ніж у горезвісних «П'ятдесят відтінків темряви». На цьому фоні 17% позитивних рецензій «Темної вежі» виглядають вже не так і погано (ні, все-таки погано, але від звання найгіршого фільму літа «Емоджі Муві» точно врятував невдалу екранізацію фентезі Стівена Кінга).

Критик Гленн Кенні з New York Times пише, що «Емоджі Муві» «не може уникнути власного ідіотства».

Девід Ерліх з indieWire повідомляє, що мультфільм від Sony Pictures є «майже таким же поганим і депресивним, як і весь 2017 рік».

Емілі Йошида з Vulture каже, що це «один з найбільш темних фільмів», які вона коли-небудь бачила, при цьому ще й зроблений для дітей.

А Метт Сінгер з ScreenCrush описує «Емоджі Муві» за допомогою емоджі какашки, яка, до речі, дійсно з'являється в даному мультфільмі, причому в оригіналі його озвучує Патрік Стюарт.

Звичайні глядачі виявилися не менш розчарованими в цій історії, що розповідає про пригоди кількох емоджі у віртуальному світі смартфонів. Рейтинг мультфільму на сайті IMDb складає на сьогоднішній день 1,8 балів і займає 19-е місце в списку найгірших фільмів усіх часів.

Навіть такі провальні кінокартини, як «Син Маски», «Дуже епічне кіно» і «Джильї» на IMDb зібрали більше 2 балів. А у «Сутінків» і зовсім 5,2 бала.

Успіхи в прокаті у мультфільма також кепські, хоча йому вдалося окупити свій бюджет в $50 млн. На сьогоднішній день його збори становлять $76,2 млн.

В українські кінотеатри «Емоджі Муві» виходить у четвер, 17 серпня. Вирішуйте самі, чи вартий мультфільм Ентоні Леондіса вашого часу і грошей.

2497 

1 коментар

BLADE

17 серпня 2017, 10:14

Все это выглядит на столько невероятно плохо, что хочется пойти в кино и убедиться.
1 / 1 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: