Ахтем Сеітаблаєв презентує тизер фільму «Кіборги»

15 серпня 2017,  17:15 | Статті | Автор: SpaceMonkey

В мережі з’явився офіційний тизер фільму Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги», знятий Ідас Філм за підтримки Держкіно України, який вийде на широкі екрани 6 грудня 2017 року.

Фільм «Кіборги» – історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця! Бо за їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна!

Саме такі фільми потрібні зараз нашій країні. Фільми, які показують справжній чоловічий характер, витримку, патріотизм і, звичайно, віру в свій народ. Ми не могли не підтримати такий проект! І я радий, що вийшло міцне чоловіче кіно, за яке нам не соромно і яке надихне багатьох українців!

висловився голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко

У фільмі ми хотіли показати силу духу наших героїв і наскільки було важливим їхнє бажання вистояти у цій війні заради створення нової вільної та щасливої країни.

говорить режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв

Генеральним партнером фільму стала компанія Київстар, за підтримки якої творці фільму змогли втілити в життя свої наймасштабніші задуми у зйомках.

Для того, щоб передати атмосферу донецького аеропорту, ми побудували декорації, які ідентичні справжнім розмірам колишнього аеропорту. Це стало можливим завдяки нашим партнерам – компанії Київстар

розповідає продюсер фільму Іванна Дядюра

Кожен актор фільму має свій реальний прототип. Завдячуючи історіям хлопців, які відстоювали аеропорт, фільм «Кіборги» передає живі та непідробні переживання кожного героя.

зазначила автор сценарію Наталія Ворожбит

Потужним довершенням тизера стала композиція Святослава Вакарчука і гурту ОЕ «Не твоя війна»

2523 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: