Перший погляд на Кейт Вінслет і Джастіна Тімберлейка в драмі Вуді Аллена

12 серпня 2017,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися перші кадри з драми Вуді Аллена «Колесо чудес».

Події «Колесо чудес» відбуваються в 1950-х роках на Коні-Айленді, Нью-Йорк, і розкажуть про оператора каруселі середнього віку і його дружину Джині, яка закохується в молодого пляжного рятувальника на ім'я Міккі.

Джині і Міккі втілюють володарка «Оскара» Кейт Вінслет і оскарівський номінант Джастін Тімберлейк, а чоловіка головної героїні зіграє Джеймс Белуші.

В інтерв'ю для EW Аллен пояснив, чому вибрав саме це місце для своєї нової кінокартини:

Я виріс по сусідству і завжди думав, що там існує дуже яскрава атмосфера, на фоні якої можна розповісти історію. У 1950-х мені було 15 років, і це був ідеальний вік, щоб проводити там час. Багато з моїх найкращих спогадів, пов'язаних з Коні-Айленд, що відбувалися в ті роки.

Вінслет називає свою героїню «одним з найскладніших персонажів», яких вона коли-небудь грала, і каже, що їй дуже сподобалося працювати з Тімберлейком:

Він така чудова людина. Я повертаюсь до нього й говорю: «Знаєш що, Джастін Тімберлейк? Краща річ, що ти в цьому фільмі, полягає в тому, що ти насправді не «Джастін Тімберлейк». Якщо б ти був «Джастіном Тімберлейком», це був би кошмар, але ти зовсім не «Джастін Тімберлейк», ти просто хлопець на ім'я «Джастін». Він абсолютно не самозакоханий, він має приводячою у лють здатністю дуже швидко вчити репліки, і в цілому він чудова людина — скромний, веселий, важко працює, легкий у спілкуванні, без его. [Працювати з ним] було чистою радістю.

Компанію їм у фільмі складуть Джуно Темпл, Дебі Мейзар, Макс Казелла, Тоні Сіріко і Стів Ширріпа.

В український прокат «Колесо чудес» вийде 7 грудня.

1429 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: