Кріс Претт і Анна Феріс розходяться

7 серпня 2017,  17:12 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудські актори Кріс Претт і Анна Феріс оголосили про свій розрив.

Пара, яка одружилася в 2009 році і виховує разом 4-річного сина Джека, повідомила новину на сторінці Претта у Facebook і сторінці Феріс в Instagram у неділю ввечері:

Нам сумно повідомити, що ми юридично розходимося. Ми намагалися довгий час і дуже розчаровані. У нашого сина є двоє батьків, які дуже сильно його люблять і заради нього хочуть зберегти розвиток цієї ситуації подалі від очей публіки. Ми все ще відчуваємо любов один до одного, завжди будемо цінувати наш час разом і продовжуємо глибоко поважати один одного.

Актори познайомилися в 2007 році на зйомках фільму «Відвези мене додому», який вийшов на екрани в 2011. Вони зіграли весілля 9 липня 2009 року на Балі, Індонезія.

Наприкінці серпня 2012 року у них з'явився син Джек, якому цього місяця виповниться 5 років.

У січні Претт став запрошеною зіркою в сіткомі «Матуся», де головну роль виконує Феріс, а в квітні актриса супроводжувала чоловіка на прем'єрах супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» в Лос-Анджелесі та Лондоні. На червоній доріжці вони цілувалися і, посміхаючись, позували перед фотокамерами для кумедних фото.

1573 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: