Кадри і синопсис 4 серії 7 сезону «Гра престолів»

6 серпня 2017,  21:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта серія 7 сезону популярного фентезі «Гра престолів» обіцяє битву за участю драконів.

Офіційний синопсис серії «Трофеї війни» («The Spoils of War»):

Дейнеріс дає бій у відповідь. Джеймі стикається віч-на-віч з несподіваною ситуацією. Арья повертається додому.

Втративши трьох цінних союзників в особі Дорна, Тіреллів і Грейджоїв, Дейнеріс Буренароджена (Емілія Кларк) збирається відбиватися від армії Ланністеів за допомогою Дрогона, але перш на Драконячому камені нас чекають нові розмови по душам з Міссандеєю (Наталі Еммануель) і, можливо, з Джоном (Кіт Харінгтон), який все ще прибуває «у гостях» у Матері драконів.

Теона (Елфі Оуен-Аллен), якого відкинули залізнонароджені, що вціліли після битви з Еуроном (Пілку Асбек), все-таки добирається назад до Драконячого каменя, щоб приєднатися до Матері драконів.

Джейме (Ніколай Костер-Вальдау) і Броня (Джером Флінн) виглядають шокованими на полі бою (напевно побачили дракона), поки Серсея (Ліна Хіді) продовжує залагоджувати справи з представником Залізного банку Тихо Несторіисом (Марк Гейтісс).

Арьи (Мейсі Вільямс) на кадрах не видно, але ми вже передчуваємо її возз'єднання з Сансою (Софі Тернер) і Браном (Айзек Хемпстед-Райт), які зустрілися в Вінтерфеллі в минулій серії. Силует Арьї миготить на фоні родового замку Старков в промо-ролику (див. нижче).

Здається, саме за цим возз'єднанням захоплено спостерігають на своєму кадрі Брієнна (Гвендолін Крісті) і Подрик (Деніел Портман). А Петіро (Ейдан Гіллен) продовжує ходити по Вінтерфеллу за Сансою і спостерігати за тим, що відбувається, з тіні. Очевидно, попередження Джона його не сильно налякало.

Режисером «Трофеїв війни» є Метт Шекман. Для нього це дебют у «Грі престолів», але на рахунку Шекмана вже є робота над такими визнаними серіалами, як «Доктор Хаус», «Фарго», «Правильна дружина» і «У Філадельфії завжди сонячно».

Якщо ви все ще не піддалися спокусі і не подивилися цю серію, яка днями потрапила в мережу, її офіційна прем'єра відбудеться 7 серпня за українським часом на каналі Fox.

3625 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: