Почалися зйомки супергеройського екшену «Людина-мураха і Оса»

2 серпня 2017,  03:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel Studios повідомила про початок знімального процесу супергеройського екшену «Людина-мураха і Оса» і розкрила його сюжет.

Зйомки сіквела «Людини-мурахи» 2015 року офіційно стартували в перший день серпня, про що повідомило невелике закулісний відео, спеціально для якого знімальна група фільму зробила два крихітних розкладні стільчики — на таких зазвичай відпочивають актори між дублями — з підписами «Людина-мураха» і «Оса» .

Офіційний синопсис фільму «Людина-мураха і Оса»:

Кіновсесвіт Marvel представляє нову главу про супергероїв з дивовижною здатністю зменшуватися: Людині-мураху і Осу. Після подій «Першого месника: Протистояння» Скотт Ленг стикається з наслідками свого вибору в якості супергероя і в якості батька. Поки він намагається знайти баланс між домашнім життям і своїми обов'язками Людини-мурахи, Хоуп ван Дайн і доктор Хенк Пім відправляють його на термінову місію. Скотт повинен знову надіти костюм і боротися пліч-о-пліч з Осою, поки команда розкриває секрети свого минулого.

У фільмі повертаються Пол Радд в образі Скотта Ленга, відомого як Людина-мураха, і Еванджелін Ліллі, яка грає Хоуп ван Дайн — майбутню супергероїню Осу.

Майкл Дуглас знову втілить винахідника і першу Людину-мураху Хенка Піма, батька Хоуп. Джуді Грір вдруге зіграє колишню дружину Скотта Меггі Ленг, а Майкл Пенья знову буде веселити глядача в образі друга головного героя Луїса.

Нещодавно до касту сіквела приєдналися Мішель Пфайффер і Лоуренс Фішберн, яким дісталися ролі Джанет ван Дайн — дружини Хенка, матері Хоуп і оригінальної Оси, і Білла Фостера — друга Хенка, який відомий в коміксах під псевдонімами Чорний Голіаф і Велетень .

Також нових персонажів MCU в «Людині-мурасі і Осі» втілять Волтон Гоггінс і Джон Ханна-Кеймен.

Героя Гоггінса звуть Санні Берч, і в коміксах він є главою компанії Cross Technologies, що займається розробкою передової зброї і колись була пов'язана з Обадайею Стейном (Джефф Бріджес) – головним лиходієм першої «Залізної людини».

Джон-Кеймен з'явиться на екрані в образі суперзлодійки Примари.

Режисером сіквела виступає Пейтон Рід, що зняв оригінал.

В українські кінотеатри «Людина-мураха і Оса» прибуде 5 липня 2018 року.

1099 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: