Крістофер Нолан хоче зняти фільм про Джеймса Бонда

30 липня 2017,  21:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець трилогії «Темний лицар» Крістофер Нолан зізнався, що бажає прикласти свою руку до Бондіани.

Здається, за що б не взявся Нолан, обов'язково вийде шедевр. Його трилогія про Бетмена з Крістіаном Бейлом у головній ролі більшістю критиків і глядачів визнана кращою адаптацією пригод Темного лицаря, трилери «Пам'ятай» і «Безсоння» вже стали класикою, як «Престиж», а наукові фантастики «Початок» і «Інтерстеллар» і при десятому перегляді змушують закипати мозок.

Минулого тижня у світовий прокат вийшов новий фільм режисера — військовий екшен про Другу світову війну «Дюнкерк», присвячений дивовижному порятунку понад 330 тисяч союзних солдатів з пляжів Франції, де їх тримали в облозі німці. Він вже встиг підкорити серця глядачів і критиків, зайнявши 51-е місце в списку кращих фільмів усіх часів на сайті IMDb.

Про що ще хоче зняти Нолан?

В інтерв'ю для журналу Playboy режисер розкрив, що проектом його мрії є фільм про агента 007, і що він навіть говорив з цього приводу з продюсерами франшизи Барбарою Брокколі і Майклом Дж. Вілсоном:

Точно фільм про Бонда. Протягом кількох років я говорив з продюсерами Барбарою Брокколі і Майклом Дж. Вілсоном. Я дуже люблю цього персонажа і завжди з нетерпінням чекаю, що ж вони для нього приготували. Можливо, одного разу все вийде. Для цього повинна виникнути потреба в тобі, якщо ви мене розумієте. [Франшиза] має потребу в переосмисленні; мати потребу в тобі. У них добре виходить.

Ви б подивилися шпигунський екшен про Бонда від Нолана? Ми б точно не відмовилися.

Цього тижня стало відомо, що наступна частина пригод агента 007 «Бонд 25», якого імовірно знову зіграє Деніел Крейг, вийде на екрани восени 2019 року.

У проекту поки немає режисера, так що хто знає, раптом Брокколі і Вілсон візьмуть і подзвонять Нолану.

«Дюнкерк», де зіграли Том Харді, Кілліан Мерфі, Кеннет Брана і Марк Райленс ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

1733 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: