Регіна Тодоренко озвучила костюм «Людини-павука»

23 червня 2017,  15:28 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

В українському дубляжі нового фантастичного екшну «Людина-павук: Повернення додому» свій голос високотехнологічному костюмові супергероя подарувала відома телеведуча, співачка і мандрівниця Регіна Тодоренко.

Для дівчини це був перший подібний досвід і особливою приємністю став дубляж персонажа MARVEL. З ‘ясувалося, що Регіна палка шанувальниця цього кіновсесвіту і з цікавістю слідкує за новими блокбастерами.

Тепер саме її голосом розмовляє нове творіння Stark Industries — ультрасучасний костюм, якого Людина-павук ніколи ще не мав.

Неймовірний досвід! Твій голос належить безтілесному персонажеві, але він керує самим Павуком, культовим супергероєм! Вона чимось подібна до Siri: інтелектуалка, дуже точна, іронічна і, найголовніше, — вона символ нового часу. Це — реалізація найсміливіших інженерних мрій — з її допомогою Людина-Павук опановує нові функції і відкриває нові суперздібності. Окрім того вона ще й справжній друг для Пітера Паркера — завжди готова прийти на допомогу.

захоплено коментує Регіна

Переглянути всі фото з дубляжу можна в нашій галереї.


У фільмі зіграли Том Холланд, Роберт Дауні мол., Маріса Томей, Майкл Кітон, Логан Маршалл-Грін, Джейкоб Баталон, Дональд Гловер, Джон Фавро, Зендея Коулман і Лора Херріер.

З 6 липня фантастичний екшн «Людина-павук: Повернення додому», режисером якого є Джонатан Воттс, можна будет побачити в усіх кінотеатрах України!

2652 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: