25 закулісних фотографій «Диво-жінки»

11 червня 2017,  20:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося закулісні фото і читаємо цікаві факти про створення супергеройського екшену «Диво-жінка».

Галь Гадот, що втілює в «Диво-жінці» принцесу амазонок Діану, поділилася днями в Instagram новим закулісним знімком, де вона з усміхненими режисером Петті Дженкінс і колегою Крісом Пайном з задоволенням дивиться відзнятий матеріал:

Переглянула старі закулісні фото з @wonderwomanfilm, і не можу повірити, скільки було веселощів і якою було радістю створювати цей фільм. Я дійсно благословенна, що мені вдалося попрацювати з цими чудовими людьми. Так рада, що «дитина» вже вийшла [в кінотеатри], і що ви можете бути частиною цього. #ДивоЖінка #Вдячна #Благословення #ВКіно

Ми вирішили перейняти естафету у актриси і зібрати разом найцікавіші фото зі зйомок «Диво-жінки», де разом з Гадот, Дженкінс і Пайном також можна побачити Конні Нільсен, Робін Райт, Люсі Девіс, Юена Бремнера, Саїда Тагмауї і Юджина 'Хоробрий камінь'.

Знімальний процес кінокартини почався 21 листопада 2015 року і завершився 9 травня 2016 року, а в листопаді відбулися перезнімання деяких сцен. Зйомки проходили у Великобританії, Франції та Італії.

Кодовою назвою «Диво-жінки» була «Найтінгейл» на честь британської реформаторки і сестри милосердя 19 століття Флоренс Найтінгейл. Вона стала відома тим, що дбайливо ставилася до поранених солдатів, формуючи з ними дружні зв'язки, що згодом отримало назву «Ефект Найтінгейл», коли медсестри і лікарі виявляються пов'язаними з пацієнтами емоційно. Це відсилає до того моменту «Диво-жінки», коли Діана рятує з води льотчика Стіва Тревора, в якого згодом закохується.

Закулісне відео «Диво-жінки» дивіться тут. Більше фотографій зі зйомок ви знайдете в нашій галереї.

«Диво-жінку» ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

1893 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: