Ед Ширан заспіває в «Грі престолів»

30 квітня 2017,  20:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У популярного британського співака Еда Ширана музичне камео в 7 сезоні «Гри престолів».

Прийдешній сезон «Гри престолів» готує безліч сюрпризів, і одним з них стане поява в серіалі 26-річного співака і музиканта з Туманного Альбіону, як писало в березні Variety.

Про участь Ширана в 7 сезоні популярного фентезі спершу оголосили шоураннери серіалу Девід Беніофф і Д. Б. Вайсс під час панелі на конвенції SXSW, де також були присутні Софі Тернер і Мейсі Вільямс, які втілюють у «Грі престолів» сестер Сансу і Ар'ю Старк. Тоді Беніофф натякнув, що персонаж Ширана якимось чином буде пов'язаний з Ар'єю:

Роками ми намагалися дістати в серіал Еда Ширана, щоб здивувати Мейсі, і цього року у нас нарешті це вдалося.

Роль у Ширана буде невелика, всього на 5 хвилин, і його ніхто не вб'є, як це традиційно буває в «Грі престолів». А в нещодавньому інтерв'ю для The Hits Radio він підтвердив, що у нього дійсно буде спільна сцена з Вільямс:

Я просто знявся в сцені з Мейсі. Я співаю пісню, а потім вона підхоплює, о, це гарна пісня.

Співак давно є шанувальником «Гри престолів», і був у захваті, коли йому вдалося опинитися в туалеті поруч з виконавцем ролі Джона Сноу Кіитом Харінгтоном:

[На зйомках] був один фанатський момент. Коли я мочився поруч з Кітом Харінгтоном, перш ніж ми познайомилися, оскільки я був великим шанувальником «Гри престолів».

Минулого року Ширана можна було побачити на великому екрані в комедії «Дитина Бріджит Джонс», де він зіграв самого себе. Так що це буде вже не перший акторський досвід.

Коли Тернер дізналася, що мрія її подруги заспівати в дуеті з улюбленим співаком збулася, вона пожартувала, що хотіла б побачити в «Грі престолів» Джастіна Бібера:

А я все ще чекаю на Бібера.

На що Вайсс відповів:

Чекаєш Бібса? Це буде в 9 сезоні.

Насправді серіал завершиться на 8 сезоні, так що шанувальникам Бібера не варто обнадіювати.

Прем'єра 7 сезону «Гри престолів» відбудеться 17 липня за українським часом.

1282 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: