Нова промо-фотографія «Трансформерів 5» з Мегатроном

26 квітня 2017,  15:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мегатрон позує з мечем на новій промо-фотографії «Трансформерів: Останній лицар».

Промо з Мегатроном, зроблене з натяком на те, що при перегляді фільму в 3D буде здаватися, що трансформери сходять з екрану, було представлено в офіційному Twitter франшизи з підписом:

Чию сторону ви оберете? #Transformers

Остання сутичка найвідомішого лиходія франшизи Мегатрона і лідера автоботів Оптимуса Прайма, що відбулася у фіналі «Трансформерів 3», завершилася поразкою десептикона — Прайм переміг його в бою і відірвав йому голову. У «Трансформерах: Епоха винищення» його свідомість була переміщена в тіло створеного людьми Гальватрона, і тільки в прийдешньому фільмі ми знову побачимо старого доброго Мегатрона, нехай і дуже зміненого зовні.

У новому фільмі протистояння автоботів, десептиконів і людей цього лиходія озвучить Френк Велкер, який замінив на цьому посту Хьюго Вівінга.

Раніше Майкл Бей заявив, що його нове творіння, яке буде останнім фільмом франшизи з ним в якості режисера, потрібно дивитися у форматі IMAX 3D, оскільки він спеціально знімав фільм двома камерами, конвертуючими якісне зображення в 3D в реальному часі.

Другий український трейлер «Трансформерів: Останній лицар» дивіться тут.

На великі екрани Мегатрон повернеться 22 червня.

2167 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: